четвъртък, 10 януари 2013 г.

Вишновка вечер/ Vishnovka Night


На 11.01 -петък след 18:00ч. ви каним на презентация на Домашна Вишновка!
Ще имате възможност да опитате и закупите на специални цени само тази вечер във Vino Orenda.
Заповядайте!
 
---------------------------------------------------------- 
Invitation for a Vishnovka tasting and presentation
11.02- Friday after 18h00 in Vino Orenda Wine Shop
Only this evening you can taste and buy at a special price the Homemade Vishnovka
You are welcome!


Ликьор “Вишновка домашна” е традиционен български продукт, еквивалентен на най- качествените вишневи ликьори, известни по целия свят. Направена от органични вишни и без консерванти, “Вишновка домашна” разчита на плодова захар и алкохол да запазят нейните качества.

„Вишновка домашна“ е „живо“ питие, заредено с добра енергия. Направено от натурални продукти то „живее“ и променя вкуса си. За всяка бутилка Вишновка от 700 ml сe използват повече от 1 кг вишни. Плодовете се отглеждат в биоферма и идват със сертификат за качество и произход.

Всички материали и съставки, необходими за производството на “Вишновка домашна” идват от Пловдив, България. Бутилки, вишни, захар – всички те са произведени в Пловдивски регион, за да се превърнат в първокласен продукт по стара семейна рецепта от 1901 г.

Точно според традицията, „Вишновка домашна“ се прави ръчно. Всички процеси от бране на плода, махане на дръжки и листа, измиване и прибавяне на всички съставки до бутилиране, етикиране и опаковане се правят на ръка. Резултатът е отличен вкус и баланс и одобрението на ресторантьори, сомелиери, хотелиери и разбира се крайните потребители.

Лимитирана серия от 1200 бутилки, реколта 2009 г.