събота, 2 март 2013 г.

Промоции 04-09 Март

Специално за празника на жената 08ми Март цяла седмица избрани вина на промоционални цени- подходящи за подарък на любимата жена и за чудесно изкарване на вечерта!


Бяло вино Бижу 2012 г. 0,75 л. Логодаж
Цена: 9.29лв. /стара цена 10.99лв./

Сорт грозде: Сандански мискет 60%, Керацуда 20% и Широка Мелнишка Лоза-бяла ферментация 20%

Това са уникални български сортове, които се отглеждат само в Югозападна България и в частност поречието на река Струма. Регион с изразен топъл и слънчев климат и тероар благопрятен за създаване много вкусни вина.

„Бижу" е бялото продължение на  концепцията за създаване на вина от типично местни сортове, концепция, която трябва да представи България не световна сцена.

Виното е с бледо-жълт цвят със зеленикави оттенъци. Носът е съчетание от цветисти и плодови аромати, които преминават в един елегантен и много фин вкус, балансирана свежест, като през цялото време имаме изразена структура, идваща от Широката мелнишка лоза и завършва с дълъг финал.

Виното е едно прекрасно предложение, съчетаващо се рибни ястия, леки меса и дори самостоятелно.

Шардоне 2011г.  0,75л  Винарска Изба МАРЯН
Цена: 14.59лв. /стара цена 16.40лв./
Ферментирало и отлежавало 6м. в дъбови бъчви.

Светло жълто с известни зеленикави оттенъци. Комплексен аромат със сметанови и цитрусови нюанси и вкус на зрели праскови и кайсии, аромат на препечен хляб, ванилия и масло.

Виното е добре балансирано, изпълва устата и оставя трайни следи от всичко, което е обещало чрез аромата си.

Идеален акомпанимент за гъши дроб, морски риби и омари.

Серия от 3300 бутилки

Вино Розе Сарва 2011 г. 0,75 л. В.И.Драгомир
Цена: 13.49лв. /стара цена 14.99лв./

Сорт грозде: Каберне Совиньон 48%, Сира 47%, Рубин 5%.

Органолептична характеристика: Виното е с ефирен, искрящ, бледорозов цвят.

Ароматът е изключително елегантен, с нюанси на ягода и цветя.

Тялото е комплексно, сочно, с приятна свежест на послевкус.

Препоръчва се за консумация със салати, италиански храни, леки предястия, сирена.

 
SARVA 2008 Винарско Имение ДРАГОМИР
Цена: 15.99лв. /стара цена 19.90лв./

Реколта: 2008
Сорт грозде: Каберне Совиньон - 45%, Мерло - 39%, Сира – 16%


Трастена Малина и Мерло 2012 г. 0,75 л.
Цена: 10.99лв. /стара цена 12.90лв./

Trastena” е уникален коктейл на винена основа, носещ неустоим и загадъчен чар. Името му произхожда от местността Трастена, находяща се в северното подножие на връх Издримец на 1130 м.н.в. в Стара планина, където се намира и хижа „Трастеная”.

Технологията за направата му е взаимствана от стара рецепта за плодови вина, без консерванти, есенции или допълнителни аромати. Препоръчва се за консумация като аперитив, както и със свежи плодове, сирена или десерти.

„Trastena” е натурален плодов екстракт от малини, смесен с вино Мерло (Асненовградски регион) - съчетани в една уникална комбинация. Коктейлът притежава специфичен сортов аромат на мерло, съчетан със сладост и плодовост на малина. Цветът е рубинено-червен, плътен и наситен. Вкусът е пълен, закръглен, със сладък финал и траен послевкус.

Ликьор Вишновка Домашна 2009 г. 0,70
Цена: 25.99лв. /стара цена 28.90лв./

Ликьор Вишновка домашна” е традиционен български продукт, еквивалентен на най- качествените вишневи ликьори, известни по целия свят. Направена от органични вишни и без консерванти.

Вишновка домашна е „живо“ питие, заредено с добра енергия. Направено от натурални продукти то „живее и променя вкуса си. За всяка бутилка Вишновка от 700  ml сe използват повече от 1 кг вишни. Плодовете се отглеждат в биоферма и идват със сертификат за качество и произход.

На Вас, ценителите, това живо питие предлага вкус на вишни, канела, шоколад, кора от дърво, ром и аромат на зелени листа, съчетани в чудесен баланс и хармония.

В студено време може да се сервира на стайна температура, а в топло на стайна или леко охладено (12°-15°). Подходящо да се пие с десерт, кафе и в коктейли с бяло вино и шампанско.