петък, 30 януари 2015 г.

Българската занаятчийска /крафт/ бира вече при нас! ДИВО ПИВО
Диво Пиво е българска жива бира тип Ейл. Рецептата е разработена в последната година от екипа на Пивоварна 359.
Бирата е произведена от първокачествен немски малц Weyermann, хмелове от България и мая от Белгия. Не съдържа ГМО, консерванти, стабилизатори, оцветители и спирт.
Утайката на дъното е от мая изцяло с естествен произход. Бирената мая съдържа витамини от групата В, ценни аминокиселини, минерали и микроелементи.
Диво Пиво е крафт бира със златист цвят, характерен аромат, умерена горчивина и траен послевкус.

 „Нашата мисия е със сърце, душа и мозък да правим истинска бира”

БЯЛ ЩЪРК


5.5-процентово транс-континентално пиво тип РА (Pale Ale)
Сътворено е в България от американец, а е приготвено в Белгия от немски малц, традиционен американски хмел и белгийска мая. Насладете се на превъзходния баланс от сладостта на специалния карамелен малц с горчивината на нъгет хмел и пикантния флорален и цитрусов аромат, извлечен от каскейд хмел.

Бял Щърк Лимитирана серия
Насладете се на първата лимитирана серия пейл ейл на Бял Щърк- непастьоризиран и нефилтриран. 
"Нашата мисия е да ви разкрием истинския обхват от креативни възможности на крафт бирата. Този път сме комбинирали три сорта малц- опушен, светъл и златен карапилс, опаковани в пикантен цитра, ароматен каскейд, горчив симко хмел и ферментиращата сила на белгийската мая."

ГЛАРУС

 
Бирите на „Гларус Крафт Брюинг” не са пастьоризирани и са базирани на най-висококачествените съставки и производствен процес. Добавете към това интересните рецепти и ще разберете защо са наистина уникални. Обърнете внимание, че пивото не само запазва характера си, но даже го подобрява, когато се вдигне температурата на поднасяне. Затова се насладете на напитката без да бързате, глътка по глътка!

Glarus Special English Ale
Най-популярната и обичана бира в Англия. Истинска класика! Може би най-разпространената вид бира във Великобритания. Стилово нашият „Специален Ейл” съответства на английския вариант „best/premium/special ale”. Наименованието се дължи на количеството и качеството на суровините, както и на алкохолното съдържание, което е малко по-високо сравнение с обикновения ейл „ordinary bitter”. Пред вас е една изключително приятна пивка бира, на която може да се насладите по всяко време.
Glarus London Porter
Вдъхновен от историческия стил “London Porter”, известен на лондончани от няколко стотин години и все така любим! Кафявият портър се формира като смес от различни ейлове, който се прави само от английски съставки. Балансът във вкусово отношение е в полза на малца, за сметка на хмела. Предлагаме ви магия в тъмно кафяв цвят, рубинени оттенъци, добра прозрачност и кремава пяна. Отлично питие за студените дни и нощи. Ограничен тираж.