четвъртък, 7 февруари 2019 г.

Софийски Квартален Tour de Зарезан 2019

След много успешното първо издание през изминалата година и този път Българската Асоциация на Независимите Лозаро- винари, няколко магазина и заведения, отдадени на мисията популяризиране на Българското вино и много винарни членове на асоциацията, се обединяват за едно специално събитие, с което ще стартират отбелязването на Трифон Зарезан.
Тази година събитието ще се проведе на 09.02 /събота/ от 12 до 19ч., а домакините са вече 5 обекта, в които сме свикнали да пием качествени Български вина. Във втората събота на Февруари любителите на Българското вино ще имат възможност да се срещнат с представители на 19 изби- членове на асоциацията, на пет различни винени локации. Всички те ще имат свои представители на място, които ще разкажат повече за избите и работата си и ще представят по 2 вина.
Като организатор на събитието и член на Асоциацията ние от Vino Orenda се радваме да ви поканим да ни посетите. При нас ще можете да се срещнете с: Orbelia Chateau des Bergers Villa Terres  Trastena Качественото българско вино е само на една ръка разстояние от вас- в квартала, в местния магазин, във винения бар- опознайте го!

Още подробности за събитието:
https://www.facebook.com/events/2070941026531445/