четвъртък, 6 февруари 2020 г.

Софийски Квартален Tour de Зарезан 2020

И тази година празнуването на  Трифон Зарезан ще започне от центъра на столицата с един Софийски квартален Tour de Зарезан 2020
 

След много успешните две издания, тази година за трети пореден път Vino Orenda Wine Shop с подкрепата на  Българската Асоциация на Независимите Лозаро- винари, няколко магазина и заведения, отдадени на мисията популяризиране на Българското вино и много винарни членове на асоциацията , се обединяват за едно специално събитие, с което ще стартират отбелязването на Трифон Зарезан.

Събитието ще се проведе на 08.02 /събота/ от 12 до 19ч., а домакините са 5 обекта, в които сме свикнали да пием качествени Български вина.

Във втората събота на Февруари любителите на Българското вино ще имат възможност да се срещнат с представители на 16 изби- членове на асоциацията, на пет различни винени локации. Всички те ще имат свои представители на място, които ще разкажат повече за избите и работата си и ще представят по 2 вина.

Посетилите празника ще имат възможност да опитат 32 различни вина, а ако съберат печати от посетени четири локации по техен избор, ще могат да участват в томбола със страхотни винени награди! 

Качественото българско вино е само на една ръка разстояние от вас- в квартала, в местния магазин, във винения бар- опознайте го!

Програма на събитието и участници:


Магазин само за Българско вино Vino Orenda Wine Shop- пл. Руски паметник, бул.Македония 50А /вход от към бул.Скобелев/:

ЗААРА ЕСТЕЙТ
РУПЕЛ
ШАТО КОПСА

Винен бар Grape Central - ул. Цар Самуил 45

БРАТАНОВИ
ВИА ВЕРДЕ
СТРАЦИН

ШАТО ДЕ БЕРЖЕ

Магазин за български сирена, деликатеси и вина Купаж- ул. Солунска 42
ВИА АНТИКА
КАМЕЯ
ОРБЕЛИЯ

Магазин за Българско вино Enjoy Wine- ул. Цар Шишман 19

ВИЛА МЕЛНИК
ТРАСТЕНА
БЕНДИДА

Винобар Балабан- ул. Кракра  22

ЕОЛИС
ЗЛАТЕН РОЖЕН
ОРБЕЛУС

Повече информация ще намерите в ивента на празника във Фейсбук.


Хаштаг: #tourdezarezan